Eh, allt är bara konstigt nu! xP
Dagen igår började bra, blev sen snabbt dålig, och slutade bra. Ojämn dag? Jovisst.  Carrie sov hos mig iaf, och först tog vi en buss för o träffa folk! Dom första blev vi lite ditched av, och såhände det en liten sak... Fyfan för dig säger jag bara. Jag ska ge igen, 20324341103 gånger hårdare. 

Sen så satt vi ute i regnet och väntade på en buss, som aldrig gick typ. Inte lite kallt det var eller.. 

Vi kom hem, och då skypade vi lite med lite folk, sen så smsa Tim o fråga om han fick komma, så vi gick o mötte han efter två någongång, Och sen slutade det med att vi låg i sängen o snacka om grejjer. Tim va inte ens nykter, haha. Sen drog han efter 4, och vi gick och la oss.   Bra slut på en dålig dag! [L]
If you where great, then you wouldn't talk about me as you do..
Har nyss vaknat, sitter med hunden o ser en film. Sitter o tänker en massa, åh det är jobbigt! Sitter o lyssnar på min låt, så jävla härlig. Får inte nog av den. Sitter med den på replay typ. Who's gonna save the world tonight. Idag blir det till att vakta hunden som vanliigt, sen så vakta lite mer... Funderar på o gå ut med henne o lägga mig och sola eller nått.

På tisdag slipper jag vakta hunden mer, längaar... Men jah, tack ted, för att du förstör min sommar me o tvinga mig vakta fanskapet. Ta mig härifrååån.. Ska jag stanna hemma o vakta henne varannan vecka dör jag ju, Skojj liv, skojj lov? Näe inte alls.. Speciellt när det är så jävla tråkigt.

Jag önskar du pratade med mig om det du tycker om mig, istället för gå runt & prata med det med andra, som sedan berättar för mig hur du tycker om mig. När du är som vanligt när du pratar med mig, dom gånger vi pratar dvs.

Min vecka har varit tråkigt som fan, Vaktat hunden min, hon har skadat sig o massa grejjer..  Hänt skit mkt saker.   både jobbiga o bra, mest jobbiga dock! :/

Själv mår man 50/50. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken heller :/  Finns inte så mkt heller antagligen.. 
Man får vänta o se om det går över! 

Och jag älskar dig så jävla mycket, du vet inte hur mkt du betyder! Förlåt för att jag är en skit! :/