.. till Samson, haha kommer bli sjukt gulligt! Dom kommer i veckan, så jag hoppas verkligen jag fick rätt storlek! :) Dom kostade ca 110kr, plus 200 med frakt. Men lätt värt det.

Jag köpte även en ny hundsäng till honom, för 349kr, haha Supersnygg! :D 


Jag köpte även 2 nya täcken til honom, Ett i fleece och ett vintertäckte,  Har redan köpt samma i fleece förut, men tappade bort det så köpte ett nytt! Han måste ju vara varm i vinter! :)  179 för vintertäckte och 149 för fleecetäcket. 


Köpte även en stickade tröjja, samt två halsdukar från bikbok idag, Har handlat super mkt.  Köpte lite smått och gott som ben och godis till Samson, skyddsplast till iphonen, och några saker till rummet! Tror jag kom hem med 7 påsar eller nått. haha! 
Har fått massa kommentarer om att jag ska uppdatera mera, Ska ske, Har haft lite idétorka, Ser även att ni fortfarande kikar in på min blogg lite då och då!  underbart!
 
Ska försöka lägga upp ett inlägg nu, med lite bilder jag fotat på senaste tiden,  Ni kan mer än gärna också gå in på min facebooksida, för att se bilder;  https://www.facebook.com/FotografJanniePersson