Bästa Evelina<3
 
Jag har det så sjukt bra i USA, vädret är på topp och allt är bara så underbart just nu, Förutom en sak. 
Usch, jag hatar att sakna folk, speciellt när man saknar en så det gör ont. Ska man acceptera det, och se om det rinner ut i sanden? Ska man försöka vänja sig vid känslan? Eller ska man göra allt för att det ska bli som jag vill? Men endå så vet man innerst inne att det kommer aldrig bli som jag vill, det kommer aldrig bli som förr. Men jag har fan ingen aning. Om det hade löst sig med allt det här, hade mitt liv varit så sjukt underbart. Vill ha min kära Evelina här också, men när jag kommer hem, oj vad vi ska göra Sundsvall kaos igen på nätterna! haha.

Känns jobbigt att inte dricka på 2 månader.. Dumma USA med sin 21 lag... Sverige vinner på den fronten, så ah, vi ska ju endå fira Evelinas födelsedag sen,  kommer supa som ja aldrig sett sprit..! :D

Men ja, jag trivs som fisken i vattnet här, dock lökar man satan i värmen, och det ska bli ännu varmare frånåmed nästa vecka, då den riktiga sommaren börjar. Jag dör varje gång alla säger sådant. Hur ska man överleva då? Kommer flyta runt i en pool av svett. 

Jag å Lisa var å shoppade igår, haha blev lite mer än förväntat. 3 par shorts. 1 par Converse, Ett linne, En jeansjacka, 2 nagellack, 2 armband, en klocka, 3 par glasögon, en topp, en plånbok, 2 par iphone skal. Har säkert glömt något, men men. Assåååå vad allt är billigt, eller ja inte super billigt, men endå. Glasögonen var 3:99 dollar st, vilket motsvarar typ 28kr! haha, helt sinnes. Blir lite mer shopping på Onsdag, ska fan köpa ett till par Converse, dom kostar ca 250kr bara (A)

haha, jag å Lisa fick vänner på köpcentrumet också, först började vi kolla på mobiltelefoner, å han som jobbade där hette Richard å började prata med oss, och vi stog där kanske en halvtimme å bara babblade på, och han var hur trevlig som helst, å helt plötsligt så va vi hans kompisar, å vi fick hans nummer så vi ska tydligen träffas igen, haha. Så vi får väl se hur de blir med det!

Sen när vi skulle till taxin, så börjar en annan kille prata med oss, å han började babbla satan, å helt out of the blue frågar han om vi vill hänga med honom någon dag, eller gå på någon fest. Lisa vart helt tyst, så ja bah, eeh yeah. haha, Så vi fick hans nummer också,  så ah. När ska vi ringa han då? hahaha Lite akward, bah, hey remeber us? The Swedish girls from the mall!
 
Ajja, det var helt sjukt rolig dag, med mycket shopping och vi ska dit igen på Onsdag, Lisa ska hämta ut sina Converse och jag ska köpa fler! haha.